Mooi mens,

 

Weet dat niets toevallig is.

Weet dat jij precies op het juiste moment bent geboren zodat je ziel tot uitdrukking kon komen.

Precies in dit lichaam, met deze gaves, talenten & uitdagingen.

Door jou, zoals jou.

Je bent zo mooi precies zoals je bent.


– Deirdre

Jij verlangt naar ook weer thuiskomen 

Thuiskomen in jezelf door jezelf op diepgaand niveau te leren kennen, weer in contact te komen met hoe jij bedoeld bent te leven, jouw unieke pad, geleid door je innerlijke stem en zuivere energie. Niet vanuit logica of vanuit wat ‘hoort’ maar vanuit wat de lichtjes in je ogen doet sprankelen en je hart sneller laat kloppen. Nog meer leven vanuit intuïtie en jouw GPS, dat ene fluisterende stemmetje in je achterhoofd waar je nog regelmatig aan voorbij gaat. Dit is gewoon jouw leven, het mag gemakkelijk en prachtig zijn!

Deze blauwdruk sessie/reading is meer dan puur alleen informatie en een human design reading maar ook persoonlijke afstemming. Vanuit liefdevolle zachtheid, humor en gegronde energie zodat je in jouw kracht kunt stappen. Een feest van herinnering en zelfliefde. Laten we gaan, want ik ben ook geweest waar jij bent!

Hoe ik werk

Intuïtief

Ik stem me af op jouw energie, geef boodschappen door die ik zie of voel en breng je terug bij de kern van wat jij op dat moment nodigt hebt. Ik doe dit door middel van visualisatie, kaarten, meditatie, lichttaal, reiki en laat ontstaan wat er op dat moment naar voren komt. 

Ik luister als het ware voor je mee en breng je daarmee ook weer zelf meer in contact met jouw intuitie. We weten namelijk alles al van binnen maar hebben soms een kleine herinnering nodig. 

Human design

Human design is een systeem gebaseerd op oude spirituele wijsheden en moderne wetenschap. Op basis van je geboortedatum, tijd en plaats geeft het inzichten in jouw unieke energetische blauwdruk.

Het is als het ware een gebruiksaanwijzing voor jou leven. Door je human design te leren kennen krijg je heel snel helder waar je normaal heel lang over zou doen om te leren over jezelf. Het geeft magisch diepgaand informatie, vol herkenning én is praktisch toepasbaar

Praktisch

Ik hou van lekker spiri wiri, diepgang en  energie maar ook van dit praktisch toepasbaar maken om dit leven mooier te maken. Spiritualiteit anno nu, geen geiten wollen sokken maar lichte spiritualteit die het leven leuker en mooier maakt. 

Ik werk dan ook altijd in een context van lichtheid en humor. Het onzichtbare of wat je intuïtief voelt omzetten naar stappen die je kunt toepassen in jouw dagelijkse leven. 

Wat krijg je tijdens een 1:1 blauwdruk retreat?

– 1:1 retreat dag live in de Twentse natuur inclusief Human design reading, vegetarische lunch en afgestemd diep innerlijk werk en transmissies

– Persoonlijke en uitgebreide Human design gids op basis van jouw design van +/- 40 bladzijdes, inclusief verdieping van audio’s en affirmaties

– 60 minuten verdieping & integratie na 2 tot 4 weken

– Energiewerk op afstemming

– Persoonlijke essentiële oliën blend en transmissie voor jouw energietype ter ondersteuning, integratie en verdieping van jouw proces (twv 111 euro)

Voel jij die spark? Die Hel Yes, die zachte Ja dat lijkt mij wel heel erg interessant of die ingeving dat dit voor jou klopt.. Luister naar dat gevoel en vertrouw op jezelf. Jouw hart, onderbuikgevoel en intuïtie weten wanneer het klopt.

Wat anderen zeggen

De HD Reading met Deirdre was bijzonder. Een combinatie van Deirdre’s prachtige warme energie, enthousiasme en nieuwsgierigheid naar de mens die tegenover haar zit, hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Ik denk vaak de Reading terug, de thema’s en praktische tips.
Deirdre’s blik is inspirerend en brengt steeds weer nieuwe perspectieven!!

Caroline De Jong

The lifechanger essential oils

Sinds ik weet wat voor Human Design ik heb, vole ik me zo veel chiller.

Het geeft antwoord op zoveel vragen, soms zelfs op vragen waarvan je het bestaan niet eens wist. Maar ik ben dus een Generator. Dat betekend dat ik echt hard kan werken en ik geniet daar zo erg van. Ik krijg er ook echt energie van. Het is echt aan te raden om zo’n Human Design reading te doen. Ik heb hem bij Deirdre(@leef.jouwleven) gedaan, dat is echt enorm aan te raden!

Melissa nam zelfs een podcast op over haar reading te die vinden is als je zoekt naar Melissa Kanters op Spotify!

Melissa Kanters

Branding & kunst fotograaf, Melissakanters.nl

Lieve Deirdre ik wil je bedanken voor de mooie Human Design reading.

Je hebt een hele fijn pure en zachte energie waardoor ik het gevoel had dat alles goed is. Je hebt zorgvuldig de reading gemaakt en duidelijk verteld wat alle informatie voor mij betekend.
Door de reading heb ik meer begrip gekregen voor mijzelf en hoe ik dingen doe.

Annekirsten

Schrijfer&mentor, Annekirsten.nl

 

Wie is Deirdre?

 

Ik ben Deirdre Egberink en ik ben oprichtster van  ‘Leef-jouw leven’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.  Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt. 


Nieuwsgierig geworden?

Laten we elkaar ontmoeten!

Voel jij excitement? Iets wat geraakt wordt of nieuwsgierigheid? Je intuïtie weet de weg en je bent hier niet voor niets beland!

We kunnen altijd een vrijblijvende call van 30 minuten via Zoom plannen om te zien hoe we jou dichter bij jezelf kunnen brengen en of we een goede match zijn

9 + 7 =