Embrace your inner alchemist

<Ook: alchemie. Een combinatie van wetenschap en magie, die in vroeger eeuwen werd bedreven met het doel chemische elementen in elkaar te veranderen. In vele opzichten kan men de alchemie als voorloper van de moderne chemie beschouwen.>

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën worden verkregen uit verschillende delen van planten, uit hars, bloemen, takken, bladeren, wortels en uit de schil van vruchten. Het zijn de natuurlijke aromatische verbindingen die in planten voorkomen en die de plant gezond en sterk houden en hem te helpen genezen van zaken als infecties en lichamelijk letsel. De structuur van de moleculen is zo dat ze door het lichaam opgenomen kunnen worden en tot in het brein de cellen doordringen. Zoals het woord al zegt worden essentiële oliën gezien als de essentie ofwel de ziel van de plant, de levensenergie. Elke olie bevat dan ook een specifieke samenstelling en frequentie die je zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel kunt toepassen. 

ESSENTIËLE OLIËN ZIJN IETS VOOR JOU…

o Als jij jouw gezondheid op een natuurlijke manier wilt ondersteunen

o Als jij geïnteresseerd bent in natuurlijk en non-toxic beauty

o Als jij graag wat ondersteuning bij jouw emoties zou willen hebben

o Als jij opzoek bent naar een vervanger voor de dagelijkse chemische producten die jij gebruikt

o Als jij jouw intuïtie wilt vergroten

o Als jij de beste high vibe oliën in huis wilt halen die 100% puur, natuurlijk veilig en vrij van synthetische toevoegingen zijn

o Als jouw inner alchemist AAN gaat van de perfecte geuren, sferen  en producten zelf maken en mixen

o Of gewoon als jij net als ik ontzettend blij wordt van lekkere en fijne geuren

Mijn verhaal

Eerder dacht ik bij essentiële oliën alleen maar aan die lekker ruikende oliën die je in een diffuser kunt doen zodat het huis fijn ruikt. Totdat DōTERRA op mijn pad kwam en ik leerde over wat de oliën allemaal nog meer konden betekenen. Nu gebruik ik de oliën dagelijks, gaan ze mee op vakantie en zijn ze niet meer uit mijn leven weg te denken.

Ze helpen mijn emoties ondersteunen als ik het nodig heb, ik druppel ze in mijn water ter ondersteuning van mijn lichaam, smeer een eigengemaakt serum met verschillende oliën op mijn gezicht na het douchen, kook er recepten mee en gebruik ze dagelijks om mijn spirit en intuïtie te ondersteunen en vergroten. De oliën zijn voor mij nu een dagelijks incheck momentje, mijn huid is meer glowy en zuiver dan ooit en mijn PMS is bijna verdwenenBovendien word ik gewoon mega blij van de oliën. Van do-it-yourself recepten maken tot elke keer dat ik een nieuwe combinatie vind die precies is wat ik op dat moment nodig heb!

Omdat ik zo verbaasd en enthousiast was over de oliën ging ik ze delen met mijn omgeving and here we are…

LET’S CONNECT!

Weet jij nog niet zeker of essentiële oliën iets voor jou zijn, heb je vragen of wil je eerst even kletsen en kennis maken met mij en de oliën?

Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier hiernaast. We kunnen online of offline kennis makenen kijken waar de oliën jou kunnen ondersteunen, hierop gebasseerd kan ik je gratis samples opsturen!

8 + 9 =

Hoe kan ik de oliën het beste in huis halen?

De beste en meest goedkope manier om de oliën in huis te halen is via een persoonlijke kortingsaccount!

Hiervoor betaal je eenmalig 29,95 euro en start jij al met je eigen persoonlijke kortingsaccount en kan jij een heel jaar lang tegen 25% korting deze heerlijke oliën bestellen! 

OF..

Nog beter! Je begint, net als ik, met een basis startpakket waardoor je meteen kennis kunt maken met de meest gebruikte essentiële oliën. Hiermee kun je jezelf en jouw leven op een natuurlijke en nieuwe manier gaan ondersteunen en de wereld van essentiële oliën ook zelf gaan ontdekken!
De 29,95 kosten genoemd hierboven vervallen dan! 

Je vind deze kits hier!

WAT KRIJG JE DAN ALLEMAAL?
Als je je bij DōTERRA als wholesale customer inschrijft krijg niet alleen 25% korting(inkoopprijs), maar ook:

  • Doorlopende support en begeleiding om de oliën veilig en zo optimaal mogelijk te gebruiken, je mag mij altijd alles vragen.
  • Toegang tot Team Eartheen (jonge) enthousiaste hechte groep mensen die de oliën gebruiken. Je bent nooit verplicht tot iets, maar we zijn er altijd om mee te connecten!
  • Toegang tot de besloten facebookgroep van Team Earth Nederland die helemaal vol staat met informatie, tips en ervaringen met de oliën. Je kunt hier met andere leden discussiëren en ook altijd je vragen stellen.
  • Toegang tot online Masterclass over de oliën.
  • Toegang tot offline en online workshops van Team Earth over de oliën, waar je gratis of voor een kleine vergoeding aan deel kunt nemen.

     

     

Ben jij klaar om een account aan te maken?

Dit kan heel erg makkelijk en snel via de link hieronder! Als ik je gegevens binnen heb neem ik zo snel mogelijk contact met je op en kunnen we kijken hoe ik jou het beste kan begeleiden in jouw oil journey.
 

Enjoy the journey and embrace your inner alchemist!

Heel veel liefs van mij!

 

 

 

 

 * Niet elke olie is hetzelfde!  De essentiële oliën van DōTERRA zijn 100% natuurlijke, zonder synthetische toevoegen en met het CPTG keurmerk gekwalificeerde oliën. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat als oliën niet getest worden er maar maximaal 3% essentiële olie in je flesje zit en de rest is opgevuld met vulstoffen of soms zelfs synthetische middelen. Wil je meer weten over DōTERRA ? Kijk dan hier verder!