Kom thuis in jouw unieke blauwdruk en her-ontdek de liefde voor jouw leven

Misschien herken je dit wel./ stel je eens voor… Je bent al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn, maar verlangt eigenlijk nog naar een diepere verbinding met jezelf. Je intuïtie, gevoel en dat ene fluisterende stemmetje in je achterhoofd met vertrouwen volgen.

Ik ben er voor jou als prima niet voldoende vind en echte liefde voor jou leven wilt voelen, als jij klaar bent om te her-ontdekken wie jij écht bent en jezelf volledig wilt omarmen, als jij klaar bent om naar jouw innerlijke kompas te gaan luisteren en thuis wilt komen bij jezelf. 

Het is mogelijk terug te komen bij jezelf en weer de liefde voor jouw leven te her-ontdekken. Je bent bedoeld om jouw leven te léven, je eigen pad te lopen met  je eigen regels. Helder teweten wat jouw grenzen zijn, waar jij van Aan gaat en weer genieten van het leven vanuit innerlijke rust in plaats van hard werken, worstelen en frustratie.

 Ik heb je in weer contact maken met jouw blauwprint. Door middel van Human design, afstemming en moderne spiritualiteit jouw gevoeligheid inzetten & vanuit een zuiver kanaal weer thuis komen bij jezelf. 

Aanbod

Her-ontdek jouw blauwdruk

1:1 blauwdruk reading

Healing én Human design. Een blauwprint sessie geeft onder andere diepgaand inzicht in wie jij bedoeld bent te zijn, hoe jouw energie stroomt, hoe jij de signalen van jou innerlijke authoriteit herkent, wat nu mag transformeren en geef ik je tools je energie te shiften op een diep niveau.

Healing journey 'terug naar jezelf'

Individueel traject van drie maanden om echt verbinding te maken met jezelf. Jouw intiïtie, lichaam, vertrouwen en blauwdruk. Afgestemd op jouw proces om zo jouw leven te transformeren. 

Essentiele shop

Elke blend is en krachtige energie tool en bevat een unieke intentie afgestemd op jouw energie, emoties, lichaam en Human Design

Essential oil  alchemy

OVER DEIRDRE

Ik ben Deirdre Egberink en ik ben oprichtster van  ‘Leef-jouw leven’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.  Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven vanuit authenticiteit, intuïtie, vrouwelijkheid en lichtheid.

Kijk lekker rond hier en het lijkt mij leuk je te spreken!  

Liefs Deirdre 

Mooie woorden van klanten

” Deirdre is een ontzettend krachtige, en intuïtieve vrouw. Haar vermogen om zichzelf af te stemmen op waar jij op dat moment doorheen gaat of behoefte aan hebt is subliem. Ze weet je precies in je proces te raken daar waar jij het nodig hebt zodat je verder kan groeien en jezelf volledig tot bloei kan laten stralen. Ik kan met heel mijn hart zeggen dat wanneer je ervoor kiest om met Deirdre te gaan werken, je versteld staan zal staan van de prachtige inzichten & groei die zich voor je gaan ontvouwen. ‚’
— Vere Vermeulen, Veresoulempowerment

“ Het leven ten volle leven, dat is wat Deirdre zeker doet! 
Als geen ander weet ze namelijk ook wat het is als iemand niet (meer) in staat is om het leven te leven. In het samenwerken met Deirdre heb ik haar ervaren als een heel toegewijd persoon. Ze gaat waar ze echt voor wil gaan en is eveneens in staat mensen om haar heen te upliften en naar een hoger platform te brengen. 
Doorzettingsvermogen, kracht, helderheid, maar ook zachtheid en geduld zet ze hierbij in. Haar voelende vermogens zijn groot, waardoor ze ook in staat is om vanuit meerdere lagen inzichten te geven. 
En mocht je mentaal blokkades ervaren, ze ondersteunt je graag om weer meer helderheid te krijgen en jouw leven ten volle te leven!
– Tanja Kienhuis, gezondengeluk

” Deirdre is ontzettend puur en echt. In deze maatschappij zijn we de puurheid soms kwijt maar die vind ik bij haar weer terug. Ze  straalt rust en zachtheid uit waardoor ze mij helpt terug te gaan naar voelen zoals het nu is en mij te herinneren dat alles er mag zijn. Dit betekend voor mij thuiskomen bij mijzelf. Wat ik daarnaast fijn vind is dat ze mij reflecteert en bevestigd wat ik al voel. Ik zou iedereen aanraden met Deirdre te werken omdat ze vanuit rust handelt, luistert en vragen helder en goed beantwoord en onderbouwd door kennis die ze heeft opgedaan. Wat de situatie ook is, ze zal luisteren en daar niet snel over oordelen.”  
– Deborah

Mijn WAarom

Ik geloof dat alles wat ik heb meegemaakt niet zomaar op mijn pad is gekomen. Ik ontdekte hierdoor zoveel dingen die mij nog nooit eerder waren verteld en waarvan ik had gewild dat ik ze eerder had geweten. Ik heb daarom gekozen om mijn ervaringen en struggles om te zetten tot lessen en mijn missie vrouwen te begeleiden weer de connectie met henzelf terug te vinden en vanuit daar te gaan leven. Ik durf te zeggen dat ik trots ben op mijn hele reis en alle tools die ik verzameld heb om hier een bijdrage aan te leveren.

Nieuwsgierig? Vraag een vrijblijvende call aan

In een gesprek van 30 min. kijken we waar jij tegenaan loopt en waar jij nog meer in contact kunt komen met jouw unieke, krachtige blauwdruk!

6 + 9 =

Something is wrong.
Instagram token error.

leef.jouwleven

Follow
Load More