Hoe werk ik?

 
Ik werk met verschillende methodes en tools die mijzelf en mijn leven hebben getransformeerd. Dit zijn Human Design, bewustzijn coaching en essentiële oliën.  

Door Human Design krijg je inzicht in wie jij bedoeld bent te zijn en krijg je praktische handvatten hoe je hier weer naartoe kunt gaan. Door middel van bewustzijn coaching help ik jou oude patronen en te angsten transformeren en geef ik je tools om een andere mindset aan te nemen en je energie te shiften op een diep niveau. Essentiële oliën werken hierin als een mooie ondersteuning en kunnen je jouw lichaam, mind en emoties ondersteunen en een boost geven. Ik vind het super leuk om deze te combineren met elkaar en samen met jou te onderzoeken wat het beste bij je past en waar je behoefte ligt.

Hoe werkt een human design reading? 

Een human design reading geeft  ontzettend veel waardevolle informatie die jou kan helpen en ondersteunen om weer te herinneren wie jij bent en dit weer volledig te gaan omarmen.  Het is als het ware een blauwdruk van jouw leven en geeft inzicht in wie jij van nature bedoeld bent te zijn.  Zodat je weer kunt gaan leven vanuit de minste weerstand en in lijn te kunnen leven met de talenten en krachten die je van nature hebt. Deze informatie is voor de meeste mensen zó diep herkenbaar dat dit iets bijzonders aanraakt, waardoor ze weer veel meer helder contact met henzelf krijgen en wie ze écht zijn. Het geeft daarnaast inzicht waar ze gedrag hebben aangeleerd waardoor ze misschien vastlopen.  

Wat krijg je tijdens een reading?

Tijdens een reading komt alle informatie uit jouw persoonlijke chart samen en vertaal ik alle informatie. Ik laat tijdens een reading in het moment naar voren komen wat er komt.

Van te voren stem ik mij op je en je chart af en maak ik een uitgebreid verslag over alle onderstaande punten. Dit verslag zal ik na de reading toesturen per mail, zodat je hier op elk moment alle informatie weer opnieuw kunt lezen. Een reading bevat namelijk zoveel informatie dat je dit niet allemaal in één keer kunt onthouden. Na een reading begint het eigenlijk pas. Doordat je jezelf en jouw energie veel beter begrijpt kun je beginnen te experimenteren met de tools die je aangereikt hebt gekregen. 

Een reading geeft specifiek inzicht in:

• Jouw persoonlijkheidsprofiel
• Jouw unieke geleidingsysteem en hoe jouw energie stroomt 
• Jouw rol in het grote geheel
• Hoe jij het beste en makkelijkste besluiten en keuzes kunt maken vanuit jouw innerlijke autoriteit 
• Jouw talenten, kwaliteiten en gifts
• Op welke manier jouw energie een uitwisseling heeft met jouw omgeving
• Waar jij gevoelig bent voor conditioneringen en valkuilen

Mocht je meteen voelen dat je meer ondersteuning en begeleiding nodig hebt na een reading dan help ik je heel graag door middel van bewustzijn coaching waarin we dieper gaan kijken naar wat getransformeerd mag worden voor jou!

When was the last time you felt lucky te be you?

1op1 bewustzijn coaching

Tijdens 1op1 coaching gaan wij samen werken aan aspecten waar jij nog in jouw leven tegenaan loopt en waarin jij anders zou willen leven dan je nu doet. Waar jij misschien blokkades ervaart of waar het voor jou niet stroomt. Ik help je weer contact maken met jouw diepste verlangens en helder krijgen wat jou hierin tegenhoudt. Samen zullen we jouw geloofsovertuigingen aanpakken en  transformeren, zodat jij vanuit hier actie kan ondernemen in lijn met wie jij diep van binnen bent en vanuit wat juist voor jou voelt. Ik werk op diep emotioneel en energetisch niveau, zodat we aan het werk gaan met de diepste lagen en de kern van waar jouw blokkades liggen. 

Ik werk hierbij met verschillende technieken afgestemd op het moment en afhankelijk van de situatie. Een aantal tools die ik toepas zijn: zielsreis meditaties, innerlijk kind werk, mindset werk, embodyment en healing. 

Essentiële oliën ondersteunen perfect hierbij omdat ze je zowel lichamelijk als emotioneel kunnen ondersteunen bij jouw transformatie. Ze kunnen helpen inzicht te krijgen in jouw emoties, kunnen negatieve emoties ombuigen en je energie shiften.

Kies welke optie het beste bij jou past


Ik ben momenteel bezig met mijn Human Design aanbod aanpassen. Binnenkort vind je hier meer en uitgebreide informatie. Ik heb een persoonlijke Human design gids ontworpen (25 pagina, +/- 90 minuten aan audio op jouw persoonlijke design), bied 1-0p-1 human design readings en verdiepende readings en coaching aan. Voor meer informatie kun hier je contact opnemen via het contactformulier of stuur mij een DM via instagram @leef.jouwleven

Wil je eerst meer weten of mij leren kennen? Dan kunnen we een gratis online kennismaking inplannen van ongeveer 30 minuten, om te sparren over waar jij aan wilt werken en  waar jouw behoefte ligt.

Ben jij klaar om meteen te beginnen? Óf heb jij nog vragen, twijfels of wil je mij eerst leren kennen?

Stuur mij dan een bericht via de onderstaande knop of  whatsapp mij op 06-23888085. Je kunt altijd een gratis  kennismakingsgesprek via zoom(video) aanvragen! Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen, het lijkt mij heel erg leuk jou te ontmoeten!