Rise in podcast

In deze podcast heb ik gesprekken met inspirerende vrouwen over moderne spiritualiteit, vrouwelijkheid en bewustzijn. Alles waar ik heel erg blij van wordt en wat mij heeft geholpen op mijn pad terug naar mezelf.

Het is mijn intentie om waardevolle gesprekken met bijzondere experts te delen om jullie zo te inspireren om ook jouw authentieke pad te gaan lopen en meer van jezelf te durven laten zien. Het voelt alsof je bij ons in de woonkamer zit en gezellig meeluistert naar onze verhalen, inzichten en lessen. De titel zegt het al, leef jouw leven!

Hieronder luister je de laatste aflevering maar wil je op de hoogte blijven of meer podcasts luisteren? Ga dan naar Spofity of Itunes!

Op de hoogte blijven van mijn laatste podcasts?

Laten we een online kopje koffie drinken!

Ben jij nou nieuwsgierig geworden of zou je graag een gratis 1:1 kennismakingsgesprek willen inplannen?