super leuk dat je je wilt inschrijven voor mijn  inspiratiemail waarin ik inzichten, inspiratie en tips met je deel. Daarnaast hou ik je hier op de hoogte van mijn nieuwste podcasts, blogs & aanbod. Ik neem ik je mee in mijn persoonlijke en intieme inzichten & deel ik uniek aanbod voor een intieme groep.

Voor nu!

Wil jij nu al geïnspireerd worden? Kijk dan hieronder op de link naar de leef-jouwleven podcast of lees meer artikelen die je verder kunnen helpen!

Heb je het gevoel dat jou al ergens bij kan helpen? Stuur dan een DM via instagram of stuur e-mail naar info@leef-jouwleven.nl met hetgeen waarmee je geholpen zou willen worden.

LEEF JOUW LEVEN PODCAST

In deze podcast heb ik gesprekken met inspirerende vrouwen over onderwerpen zoals spiritualiteit, vrouwelijkheid en onderwerpen waarover niet zo vaak wordt gepraat en soms taboe zijn. Alles waar ik heel erg blij van wordt en wat mij heeft geholpen op mijn pad terug naar mezelf.

Het is mijn intentie om waardevolle gesprekken met bijzondere experts te delen om jullie zo te inspireren om ook jouw authentieke pad te gaan lopen en meer van jezelf te durven laten zien. Het voelt alsof je bij ons in de woonkamer zit en gezellig meeluistert naar onze verhalen, inzichten en lessen. De titel zegt het al, leef jouw leven!

BLOG ARTIKELEN OM JE VERDER TE HELPEN

Laat je inspireren met blogs over onderwerpen zoals Human Design, spiritualiteit en vrouwelijkheid!