Kom thuis in jouw essentie.

Het 3 maanden traject waarin je  meer zelfinzicht ontwikkeld, je kanaal zuivert en nog veel meer thuis komt in wie jij in essentie bent.  

Ben jij klaar met…

$

Ik heb het gevoel geleefd te worden en de dagen/weken vliegen voorbij op de automatische piloot.  

$

Ik weet eigenlijk niet wat ik écht wil, ik worstel met een gebrek aan helderheid over mijn doel en de richting in mijn leven.

$

Ik heb maar weinig zelfvertrouwen en voel soms té gevoelig of emotioneel

$

Ik hoor eigenlijk wel eens de fluisteringen van mijn intuïtie maar ga hier toch vaak aan voorbij omdat ik niet goed hierop weet waar ik naar moet luisteren en durf hierop te vertrouwen

$

Ik ben soms perfectionistisch, kritisch en hard voor mezelf

 

Dit kan jij zijn…

$

Ik vertrouw op mijzelf en mijn innerlijke, authentieke kompas. Ik maak vanuit hier keuzes waar ik mij goed over voel en waar ik helemaal achter sta.

$

Ik luister naar wat mijn lichaam verteld en stem mij af op mijn eigen natuurlijke ritme. 

$

Ik weet wie ik diep van binnen ben en durf los te laten wat en wie ik niet meer ben. 

$

Ik sta aan het stuur van mijn leven en heb een fundering in mijzelf waar ik altijd op terug kan vallen, ik vertrouw mijzelf & mijn leven

$

Dagelijks besef ik mij hoe bijzonder en mooi mijn leven is. Elke dag weer komen er kansen, mensen en situaties in mijn leven waarover ik mij verwonder.

Geluk zit in leven op de manier die voor jou klopt.

niet vanuit logica of vanuit wat ‘hoort’ maar vanuit wat de lichtjes in jouw ogen en hart doen sprankelen

Ik ken alles wat hierboven beschreven is. Ongeveer 10 jaar geleden wist ik helemaal niet meer wie ik was en wat ik wilde. Het leek alsof ik het verkeerde leven leefde. Dat van iemand anders, alsof ik droomde en automatisch maar doorging. Ik was aan het overleven in plaats van leven en dit alles resulteerde in de eetstoornis boulimia. 

Naast dat ik mij helemaal niet op mijn plek voelde in mijn leven had ik helemaal nul zelfvertrouwen en vond ik mijzelf niets waard. Ik voelde super veel maar die overspoelde mij zo erg dat ik het liefste niks wilde voelen. Ik had geen idee meer wat nou waar was en geloofde alles wat ik dacht. 

Toch ontstond door dit dieptepunt diep van binnen een drive naar meer, ik wist dat dit het niet kon zijn. Dat dit niet het leven was waar ik voor wilde gaan en dat het beter kon.  

Ik besloot dat ik weer wilde genieten en écht wilde leven. Daarna volgden jaren van alle negatieve gedachten en patronen die mij niet hielpen loslaten, de fluisteringen van mijn hart weer leren horen en deze ook weer durven volgen. Vooral het gevoel van wakker worden en stap voor stap weer de grip terug pakken over mijn leven. Dit leidde mij uiteindelijk onder andere naar yoga, healing, zelfliefde, vrouwelijke energie en Human Design. Door dit alles heb ik zoveel geleerd over hoe ik mijn leven kan leven in lijn met wat voor mij klopt, stroomt en mij vervult. 

Nu, tien jaren later, kan ik zeggen dat mijn hart elke dag sneller gaat kloppen van mijn leven en alle mooie kansen en mensen die steeds weer op mijn pad komen. Mijn leven is een avontuur en ik sta aan het stuur. Het is tijd om al mijn ervaringen en lessen te gaan delen  zodat jij hier ook niet tien jaren over hoeft te doen en jij ook weer kunt voelen hoe mooi het leven is!

iWat kun je vewrachten?

Het traject begint met een blauwdruk sessie waarin naar voren komt waaraan jij wilt beginnen te werken. Om de week doen we een inner en outer sessie voor drie maanden. Geen one size fits all maar afgestemd op jouw behoefte en wat er naar voren komt in jouw reading maar ook in het moment van de sessies. Er mag aangeraakt worden wat er aangeraakt mag worden. Doordat ik Human design combineer met innerlijke werk en energiewerk, werkt die traject op mentaal, emotioneel, energetische en fysiek niveau. We gaan op alle lagen kijken waar jij nog niet in jouw ware essentie staat en wat je hierin nog tegenhoudt en jouw leven ook echt te léven. Mijn kernwaarden hierin zijn inner peace, authenticiteit, sensualiteit(vrouwelijke/yin energie, embodyment en voelen) & op het allerdiepste niveau thuiskomen in jezelf. Waar mijn ervaring en expertise ligt is in intuïtief met jouw meevoelen en afstemmen op wat er nodig is, boodschappen die ik voor je krijg doorgeven/channelen en je helpen zakken in jouw energie en lichaam. Iets waarvan ik zo geloof dat het nodig is, in een maatschappij waarin we al zo lang vanuit ons hoofd leven.

 

‘Bij het leren over jouw Human Design begint het experiment eigenlijk pas. Een nieuwe manier van leven. Leven vanuit stroom, vanuit jouw essentie en in contact met jouw GPS, want diep van binnen weet jij al waar je heen wilt. Wanneer jij je Zelf bent, kun jij jouw Levensdoel het beste uitvoeren en is dat niet wat iedereen diep van binnen eigenlijk verlangt?’

Innerlijke sessies

 

Ik geloof heel erg in van binnen naar buiten. Eerst verander jij van binnen en dan pas maak je andere keuzes, sta je open voor die persoon of durf je die situatie aan te gaan. Diep verbinden met jouw essentie waarvan je eigenlijk al weet dat het er is. Zakken van het hoofd naar het hart en de de onderbuik waar jouw vrouwelijkheid en creatiekracht ligt. 

 – Human design reading 

Embodyment oefeningen om weer volledig in jouw lichaam te komen en weer meer te voelen

– Van hoofd naar hart/intuïtie/gevoel

– Je energie zuiveren & leren voelen/opmerken wat van jou is en wat geconditioneerd is

– Lagen van wie jij niet bent loslaten door healing, meditatie en bewustzijnscoaching

– Ziels & innerlijke reizen

– Afgestemde meditaties

– Energie verhogen door afgestemde energiewerk

 

integratie sessies

Je bent nu meer gezakt in jouw gevoel en jouw blauwdruk/essentie. Hoe maak je het nu toepasbaar in je leven en zorg je ervoor dat het niet een reading wordt die weer ergens komt te liggen. Jij wilt dieper gaan en echt jouw dagelijkse leven veranderen en upgraden.  

– Hoe integreer in mijn Blauwdruk in mijn leven

– Inzicht en verdieping in hoe je jouw strategie kunt toepassen

– Leren hoe jouw autoriteit met je communiceert en hoe je hier nog meer naar kunt luisteren in dagelijkse situaties 

– Mijn levenslessen en thema’s leren herkennen

– Welke interactie heb ik met de energie van mensen om mij heen

– Praktische handvaten en concrete tips over bijv. werk, relaties, dagindeling

– Integratie van informatie

-Nieuwe gewoontes/routines creëren

BONUS: Ondersteuning dmv essentiële oliën