Van geleefd worden naar écht leven. 

Ontwikkel meer zelfinzicht en omarm wie jij echt bent

Is dit herkenbaar voor jou?

 

R

Ik heb het gevoel geleefd te worden en de dagen/weken vliegen voorbij op de automatische piloot.  

R

Ik weet eigenlijk niet wat ik écht wil, ik worstel met een gebrek aan helderheid over mijn doel en de richting in mijn leven.

R

Ik weet eigenlijk niet wat ik écht wil, ik worstel met een gebrek aan helderheid over mijn doel en de richting in mijn leven.

R

Ik heb maar weinig zelfvertrouwen en ben soms hard voor mijzelf.

R

Ik wil niet gaan voor een prima of ‘gemiddeld’ leven, ik wil echt liefde voor mijn leven her-ontdekken. 

R

Diep van binnen voel dat ik niet wil gaan voor een ‘prima’ of gemiddeld leven, ik wil echt liefde voor mijn leven her-ontdekken.

Geluk zit in leven op de manier die voor jou klopt.

niet vanuit logica of vanuit wat ‘hoort’ maar vanuit wat de lichtjes in jouw ogen en hart doen sprankelen

Ik ken alles wat hierboven beschreven is. Ongeveer 10 jaar geleden wist ik helemaal niet meer wie ik was en wat ik wilde. Het leek alsof ik het verkeerde leven leefde. Dat van iemand anders, alsof ik droomde en automatisch maar doorging. Ik was aan het overleven in plaats van leven en dit alles resulteerde in de eetstoornis boulimia. 

Naast dat ik mij helemaal niet op mijn plek voelde in mijn leven had ik helemaal nul zelfvertrouwen en vond ik mijzelf niets waard. Ik voelde super veel maar die overspoelde mij zo erg dat ik het liefste niks wilde voelen. Ik had geen idee meer wat nou waar was en geloofde alles wat ik dacht. 

Toch ontstond door dit dieptepunt diep van binnen een drive naar meer, ik wist dat dit het niet kon zijn. Dat dit niet het leven was waar ik voor wilde gaan en dat het beter kon.  

Ik besloot dat ik weer wilde genieten en écht wilde leven. Daarna volgden jaren van alle negatieve gedachten en patronen die mij niet hielpen loslaten, de fluisteringen van mijn hart weer leren horen en deze ook weer durven volgen. Vooral het gevoel van wakker worden en stap voor stap weer de grip terug pakken over mijn leven. Dit leidde mij uiteindelijk onder andere naar yoga, healing, zelfliefde, vrouwelijke energie en Human Design. Door dit alles heb ik zoveel geleerd over hoe ik mijn leven kan leven in lijn met wat voor mij klopt, stroomt en mij vervult. 

Nu, tien jaren later, kan ik zeggen dat mijn hart elke dag sneller gaat kloppen van mijn leven en alle mooie kansen en mensen die steeds weer op mijn pad komen. Mijn leven is een avontuur en ik sta vol vertrouwen aan het stuur. Het is tijd om al mijn ervaringen en lessen te gaan delen  zodat jij hier ook niet tien jaren over hoeft te doen en jij ook weer kunt voelen hoe mooi het leven is!

"

Voel jij ook dat het tijd wordt om meer uit jouw leven te halen? Dat tijd is om uit jouw hoofd te gaan en naar meer voelen te gaan? Dan ben jij hier helemaal juist!

Dit kan jij zijn…

$

Ik vertrouw op mijzelf en mijn innerlijke, authentieke kompas. Ik maak vanuit hier keuzes waar ik mij goed over voel en waar ik helemaal achter sta.

$

Ik luister naar wat mijn lichaam verteld en stem mij af op mijn eigen natuurlijke ritme. 

$

Ik weet wie ik diep van binnen ben en durf los te laten wat en wie ik niet meer ben. 

$

Ik sta aan het stuur van mijn leven en heb een fundering in mijzelf waar ik altijd op terug kan vallen, ik vertrouw mijzelf volledig. 

$

Dagelijks besef ik mij hoe bijzonder en mooi mijn leven is. Elke dag weer komen er kansen, mensen en situaties in mijn leven waarover ik mij verwonder.

“ Het leven ten volle leven, dat is wat Deirdre zeker doet! 
Als geen ander weet ze namelijk ook wat het is als iemand niet (meer) in staat is om het leven te leven. In het samenwerken met Deirdre heb ik haar ervaren als een heel toegewijd persoon. Ze gaat waar ze echt voor wil gaan en is eveneens in staat mensen om haar heen te upliften en naar een hoger platform te brengen. 
Doorzettingsvermogen, kracht, helderheid, maar ook zachtheid en geduld zet ze hierbij in. Haar voelende vermogens zijn groot, waardoor ze ook in staat is om vanuit meerdere lagen inzichten te geven. 
En mocht je mentaal blokkades ervaren, ze ondersteunt je graag om weer meer helderheid te krijgen en jouw leven ten volle te leven!

– Tanja Kienhuis, gezondengeluk

Hier vind jij binnenkort de leef jouw leven online academy waarin jij online en offline cursussen en lessen kunt vinden.  Achter de schermen ben ik bezig met een online course ‘kom terug bij jezelf’. Daarnaast zal je hier lessen en informatie gaan vinden over de basis van Human design zelfliefde, authentiek leven en werken aan je mindset voor een gelukkiger leven.

Ben jij al nieuwsgierig hiernaar? Stuur mij dan een bericht en als ik weet wanneer de online cursus van start gaat laat ik je dit weten! 

Veel liefs!!