hé, mooi mens!

Ik ben Deirdre Egberink en ik ben oprichtster van  ‘Leef-jouw leven’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.  Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Naast dat ik super veel houd van de diepte ingaan en filosoferen, kan ik ontzettend genieten van reizen en avontuur,  festivals, een heerlijk wijntje, gezonde baksels creëren(maar ook van witte chocola hmm) en ben ik zo gek op kamerplanten dat mijn huis langzaam veranderd in een mini jungle. 

Van het gevoel geleefd te worden naar echte levensgenieter

 

Mijn leven voelt als een avontuur vol bijzondere momenten.

Elke dag voel ik weer dat ik leef en gaat mijn hart sneller kloppen van de mooie dingen die op mijn pad komen.

Ik luister onvoorwaardelijk naar de fluisteringen diep van binnen en heb hierdoor bijvoorbeeld anderhalf jaar geleden puur op intuïtie een reis naar India geboekt wat de meest indrukwekkende en levensveranderende reis van mijn leven werd.

Ik heb een plek in mijzelf gevonden van diepe rust, zelfvertrouwen, stabiliteit, puur geluk waar ik altijd weer helderheid vind over hoe ik verder wil.

Dit is niet altijd zo geweest… 

Op mijn zestiende was ik erg ongelukkig, deed veel dingen die eigenlijk niet goed voelden en ging om met mensen die niet bij mij pasten. Kortom ik wist eigenlijk helemaal niet meer wie ik écht was en waar ik écht blij van werd. Ik probeerde controle terug te pakken op een ongezonde manier wat resulteerde in de eetstoornis boulimia. Juist omdat ik in de algemene gezondheidszorg niet kon vinden wat mij hielp resulteerde dit een drive naar meer, naar écht willen leven en gelukkig zijn.

Dit alles resulteerde ook in dat ik steeds meer de échte Deirdre leerde kennen onder alle lagen conditioneringen en beperkende gedachten die ik had. Ik ging mij verdiepen in meditatie, yoga, healing, zelfliefde en leerde mijn mindset en gedachten veranderen. Leerde naar mijn hart en intuïtie te luisteren, waar ik een ‘ja’ of juist ‘nee’ voelde, leerde mijzelf omarmen en hierdoor kreeg ik een diep vertrouwen in mijzelf.

Dit voelde als wakker worden! Waarom weten hier niet meer mensen vanaf? Waarom heb ik dit niet eerder geleerd? Het leven kan zoveel makkelijker en leuker zijn!

Ik geloof en heb geleerd dat geluk ligt in leven vanuit je hart en op een manier die voor jou klopt. Niet vanuit logica, vanuit ons hoofd of vanuit wat we denken wat ‘hoort’, maar vanuit wat de lichtjes in jouw ogen en hart doen sprankelen. Daarom is het zo belangrijk dat je weer opnieuw leert luisteren naar wat je lichaam verteld, hoe jij je voelt, je intuïtie en je af te stemmen op jouw persoonlijke en natuurlijke ritme. Hierdoor kom je steeds dichter terug bij wie jij van binnen écht bent.

Daar ontstaat écht zelfvertrouwen omdat jij zo sterk leert voelen en kiezen voor wat voor jou klopt. Dat jij zelf een fundering in jouzelf bouwt waar je altijd op terug kunt vallen.

En als je, zonder enige garantie, volledig gaat vertrouwen op wie jij werkelijk bent zullen er dingen in jouw leven komen waarvan je niet eens had durven dromen.

Ik wil jou daarin inspireren en begeleiden; ik als sparkle, zodat jij jouw leven weer in vuur en vlam gaat zetten. 

Mijn waarom

Ik geloof dat alles wat ik heb meegemaakt niet zomaar op mijn pad is gekomen. Ik ontdekte hierdoor zoveel dingen die mij nog nooit eerder waren verteld en waarvan ik had gewild dat ik ze eerder had geweten. Ik heb daarom gekozen om mijn ervaringen en struggles om te zetten tot lessen en mijn missie vrouwen te begeleiden weer de connectie met henzelf terug te vinden en vanuit daar te gaan leven. Ik durf te zeggen dat ik trots ben op mijn hele reis en alle tools die ik verzameld heb om hier een bijdrage aan te leveren.  

De afgelopen 10 jaar ben ik elke dag aan mijzelf blijven werken, zowel op persoonlijk als op gebied van bewustwording en spiritualiteit. Ik heb mijzelf geheeld van een ernstige eetstoornis en ben nu op een plek waar ik niet eens meer van had durven dromen! Ik heb boeken gelezen, cursussen gedaan en mijzelf laten coachen door verschillende mentoren. Ik heb mij onder andere laten inspireren door bekende leraren zoals Gabby Bernstien, Byron Katie, Teal Swan, Eckhart Tolle en heb een ware studie gemaakt van zelfhulp en bewustwording. Daarnaast heb een opleiding Bewustzijnscoaching gevolgd, ben ik naar India vertrokken voor een Ashtanga en Hatha yogaopleiding in de geboorteplaats van yoga, Rishikesh, heb ik een souldiving business programma gevolgd waarin ik van binnenuit heb ontdekt hoe ik mijn missie kan gaan uitdragen door middel van mijn eigen onderneming en heb ik een training Human Design level 1 & 2 gevolgd bij Jenna Zoe. Hierdoor heb ik veel kennis en tools ontwikkeld op gebied van yoga, zelfliefde, meditatie, healing, mindset werk en coaching en counseling.

        Sta jij waar jij wilt staan? Wil jij beter leren voelen en kiezen wat bij jou past? Wat houdt je hierin tegen?

        Wil jij meer weten, heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Stuur mij een bericht! Het lijkt mij heel erg leuk om jou online of offline te ontmoeten! Ik kijk ernaar uit van je te horen!

5 + 1 =