hé, mooi mens!

Ik ben Deirdre Egberink en ik ben oprichtster van  ‘Leef-jouw leven’. Ik help bewuste vrouwen her-connecten met hun wijsheid, lichaam en energetische blauwdruk om vanuit daar keuzes te maken als henzelf.  Door alles wat ik doe is het mijn missie vrouwen te helpen te gaan leven van authenticiteit, in lijn met wie ze zijn en vol passie en stroom.

Ik sta sterk in contact met mijzelf en mijn gevoel, straal rust uit, kan goed intunen op anderen en afstemmen op wat er nodig is in het moment Ik geloof in spiritualiteit anno nú door bewustwording, verwondering, meer kiezen voor waar jij blij van wordt en wat bij jou past, waardoor jouw leven makkelijker en leuker wordt.

Naast dat ik super veel houd van de diepte ingaan en filosoferen, kan ik ontzettend genieten van reizen en avontuur,  festivals, een heerlijk wijntje, gezonde baksels creëren(maar ook van witte chocola hmm) en ben ik zo gek op kamerplanten dat mijn huis langzaam veranderd in een mini jungle. 

Van het gevoel geleefd te worden naar echte levensgenieter

Mijn leven voelt als een avontuur vol bijzondere momenten. Elke dag voel ik weer dat ik leef en gaat mijn hart sneller kloppen van de mooie dingen die op mijn pad komen. Ik luister onvoorwaardelijk naar de fluisteringen diep van binnen en heb hierdoor bijvoorbeeld in 2019 puur op mijn intuïtie een reis naar India geboekt. Wat de meest indrukwekkende en levensveranderende reis van mijn leven werd. Ik heb een plek in mijzelf gevonden van diepe rust, zelfvertrouwen, stabiliteit, puur geluk waar ik altijd weer helderheid vind over hoe ik verder wil.

Maar dit is niet altijd zo geweest… 

Wie was ik écht? 

Op mijn zestiende was ik erg ongelukkig en deed ik veel dingen die eigenlijk niet goed voelden. Ik ging om met mensen die niet bij mij pasten, ik droeg kleding die niet bij mij paste en voelde mij machteloos. Kortom ik wist eigenlijk helemaal niet meer wie ik écht was en waar ik écht blij van werd. Ik probeerde de controle terug te pakken op een ongezonde manier wat resulteerde in de eetstoornis boulimia. Juist omdat ik in de algemene gezondheidszorg niet kon vinden wat mij hielp ontwikkelde ik een drive naar meer. Naar echt willen leven en gelukkig zijn.

Zo leerde ik steeds meer de echte Deirdre kennen. Voorbij alle lagen, conditioneringen en beperkende gedachten. Ik ging mij verdiepen in meditatie, yoga, healing, zelfliefde en leerde mijn mindset en gedachten veranderen. Maar bovenal leerde ik luisteren naar mijn hart en intuïtie. Waar ik juist een ‘ja’ of een ‘nee’ kon voelen. Hierdoor kon ik mezelf omarmen. En kreeg ik een diep vertrouwen in mezelf. 

Leven vanuit ease en joy 

Dit voelde als wakker worden! Waarom weten hier niet meer mensen vanaf? Waarom heb ik dit niet eerder geleerd? Het leven kan zoveel makkelijker en leuker zijn. Ik geloof en heb geleerd dat geluk ligt in leven vanuit je hart en op een manier die voor jou klopt. Niet vanuit logica en vanuit ons hoofd of vanuit wat we denken wat ‘hoort’, maar vanuit wat de lichtjes in jouw ogen en hart doen sprankelen. Daarom is het zo belangrijk dat je weer opnieuw leert luisteren naar wat je lichaam vertelt. Hoe jij je voelt, je intuïtie en je af te stemmen op jouw persoonlijke en natuurlijke ritme. Hierdoor kom je steeds dichter terug bij wie jij van binnen écht bent.

De afgelopen 10 jaar ben ik elke dag aan mijzelf blijven werken, zowel op persoonlijk als op gebied van bewustwording en spiritualiteit. Ik heb mijzelf geheeld van een ernstige eetstoornis en ben nu op een plek waar ik niet eens meer van had durven dromen. Ik ging mezelf onderdompelen in kennis. Ik heb boeken gelezen, cursussen gedaan en mijzelf laten coachen door verschillende mentoren. Ik heb mij onder andere laten inspireren door bekende leraren zoals Gabby Bernstien, Byron Katie, Teal Swan, Eckhart Tolle en heb een ware studie gemaakt van zelfhulp en bewustwording. Daarnaast heb een opleiding Bewustzijnscoaching gevolgd, ben ik naar India vertrokken voor een yogaopleiding in de geboorteplaats van yoga, Rishikesh, heb ik verschillende energetische business programma’s gevolgd waarin ik van binnenuit heb ontdekt hoe ik mijn missie kan gaan uitdragen door middel van mijn eigen onderneming en heb ik een training Human Design level 1 & 2 gevolgd bij Jenna Zoe. Hierdoor heb ik veel kennis en tools ontwikkeld op gebied van yoga, zelfliefde, meditatie, healing, manifestatie, innerlijke processen, belichaming, mindset werk en coaching en counseling. Niet alleen door te leren, maar vooral ook door het te gaan leven, voelen en de intuïtieve gaves die altijd al in mij zaten weer te activeren, maken dat ik mijn werk op een veel diepere laag dan alleen kennis doe en alles afstem op de energie van de persoon voor mij. 

Alles wat ik met alle liefde en licht die ik in mij heb wil inzetten voor jou.

Mijn liefdesreis

Het was en is echt een reis, waarbij eerst mijn hart weer open mocht. Liefdevol naar jezelf maar ook mensen om je heen en jezelf vergeven. Ontdekken wat ik allemaal dacht over mezelf. Onderwerpen zoals zelfliefde, maar ook de roots die dieper in mijn lijf lagen. Mijn onderbuikgevoel weer vertrouwen en daar ook op vertrouwen. Sensualiteit en vrouwelijkheid, want daar zit ook een stukje plezier en levenslust. Weer meer zin in het leven. Het creëren van een fundament in jezelf, zodat je zelf weer kan dragen.

Toen alles een paar jaar geleden om mij heen omviel, mijn relatie ging uit, mijn opa overleed en mijn moeder kwam in een psychose terecht, bleef ik staan. En ik voelde me juist zo krachtig. Zo liefdevol. En dat zijn echt de momenten geweest dat ik besefte van: het maakt niet uit wat er om je heen gebeurt, het begint allemaal bij jezelf en hoe het van binnen met je gaat. Want je gáát heftige dingen meemaken in je leven. Dat is het leven. Maar hoe ga jij ermee om? Blijf je zuiver naar jezelf? Dan heb je vertrouwen: ik luister naar mezelf in doe de dingen die goed voor mij zijn.

 

Laten we kennismaken met elkaar

En dat gevoel, dat gun ik elke vrouw. Durf jij de stap te maken? Je kan een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen zodat we samen kunnen afstemmen over we een match zijn. En jij voelt zelf diep vanbinnen of je daar klaar voor bent. Of die sparkle begint te twinkelen, iets in je reageert, aangeraakt wordt of nieuwsgierig is! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten!