Persoonlijk afgestemde olie blend & intuïtieve Boodschap

Sinds ik essentiële oliën heb ontdekt, ben ik al bezig met intuïtief blends maken en deze samen met de bijbehorende affirmaties te gebruiken. Dit werk voor mij zo bijzonder dat ik dit wilde gaan delen. Bij het maken van de blends stem ik af op jouw energie en gebruik ik een pendel die de informatie vanuit of door middel van mijn onderbewuste doorgeeft waardoor ik zo zuiver mogelijk de blends kan samenstellen. Vaak ontstaan er blends  al voordat we fysiek contact hebben gehad. Een magisch proces waarin ik mij laat leiden door mijn pendel, intuïtie en onderbuikgevoel. Daarbij doe ik een korte kaartlegging met een boodschap om je verder te helpen in het onderwerp waarin jij vastloopt én krijg je een mini guide met hierin de bijbehorende affirmaties en uitleg over de blend. 

Alles is energie en bestaat uit een bepaalde trilling, ook wel frequenties genoemd. Essentiële oliën  en kristallen hebben hele hoge frequenties waardoor ze een positief effect op het lichaam en het energetische energieveld(aura) om mensen heen hebben. Elke olie en kristal heeft weer een eigen frequentie die past bij bepaalde thema’s en emoties, waar ze jou bij kunnen helpen. Ik gebruik in de roller de meest pure oliën van therapeutische waarde en combineer dit met mijn ervaring en opgedane kennis over essentiële oliën de chakra’s en energie werk.

Wat krijg ik?

  • Persoonlijke intuïtieve boodschap 
  • 10 ml persoonlijk afgestemde essentiële oliën & kristal roller bijpassend bij de boodschap 
  • De roller is reiki infused.
  • Online mini guide met instructies, affirmaties, emotionele betekenis van jouw persoonlijke essentiële oliën

 

Wat doet een persoonlijk afgestemde roller?

Ik stem de rollers af op bepaalde thema’s en in combinatie met de affirmaties kun je oude patronen doorbreken en nieuwe geloofsovertuigingen inprenten op deze gebieden. Wat deze persoonlijke roller mogelijk kan doen, is volledig afhankelijk van de gebruiker. Wat op dit moment geactiveerd kan worden, wordt aangeraakt.  Het kan soms zijn dat de essentiële oliën oude herinneringen en energieën triggeren. Ik combineer dit dan met reiki, meditatie en coaching om wat jij bent tegengekomen los te kunnen laten en weer alles te laten stromen. Hierbij sluit ik aan op jouw behoefte en wat nodig is op dat moment. Als jij meteen al voelt dat je dieper wilt gaan, neem dan contact op.  

Hoe werkt het?
Let op!! Bij het bestellen van de roller kun je in de bestelnotitie invullen waarbij je graag ondersteuning wilt. Nadat je de roller hebt besteld zal ik deze binnen 5 werkdagen samenstellen en versturen. Bij de roller krijg je een prachtig kaartje met een korte boodschap en ontvang de via de mail de mini guide. 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ik vond de manier waarop je dit uitlegt super fijn. Het resoneren enorm is alles wat je zei en ik kreeg daardoor heel veel inspiratie over iets wat ik diep van binnen al wel wist. Ik vond het heel fijn om deze te horen, het raakte mij emotioneel maar gaf me tegelijkertijd veel kracht.  Jouw vertaling voelt heel puur en zuiver. Wat ik ook heel fijn vind is dat ik het op deze manier vaker terug kan luisteren, omdat je vaak zo’n boodschap ook niet meteen helemaal kunt horen en alles kunt onthouden.
Fijne en duidelijke uitleg over de oliën erbij.

Deborah