GRATIS 'maak contact met jouw innerlijke gps meditatie'

Nieuwsgierig geworden en wil jij meteen starten?

Binnenkort komt hier een gratis meditatie!

LEEF-JOUW LEVEN podcast

Welkom bij de leef-jouwleven podcast. In deze podcast heb ik gesprekken met inspirerende vrouwen over onderwerpen zoals spiritualiteit, vrouwelijkheid en onderwerpen waarover niet zo vaak wordt gepraat en soms taboe zijn. Alles waar ik heel erg blij van wordt en wat mij heeft geholpen op mijn pad terug naar mezelf. 

Het is mijn intentie om waardevolle gesprekken met bijzondere experts te delen om jullie zo te inspireren om ook jouw authentieke pad te gaan lopen en meer van jezelf te durven laten zien. Alsof je bij ons in de woonkamer zit en gezellig meeluistert naar onze verhalen, inzichten en lessen. De titel zegt het al, leef jouw leven! 

Inspiratie

Op mijn instagram en blog deel ik regelmatig inspirerende content. Bekijk ze meteen!